Patchwork gép, kézi és applikációs varráshoz szükséges sablonok, vonalzók széles választéka egyedi tervezésű és gyártású Csoki-Folt termékeink által

Kérdése van? Keressen minket bizalommal: patchwork@csokifolt.com 0620/591-02-79

Információk

Elérhetőség
Cégnév / Név:
Csokifolt Bt
Cím:
8741 Bókaháza, Kossuth u. 19
Személyes átvétel itt:
8741 Zalaapáti, Dózsa György u. 15
Telefon:
Áruház neve:
Csokifolt Patchwork Sablonok
Adószám:
23195619-1-20
Cégjegyzék szám:
20-06-039549
Bankszámlaszám:
12083600-01518264-00100006
Kapcsolattartó neve:
dr. Gomboczné Balogh Ágnes
Kapcsolattartó telefonszáma:
+00-20/591-02-79
Kapcsolattartó e-mail címe:
Webhosting szolgáltató:
UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Szállítás
 • Csomagküldő.hu
  Csomagpontból csomagpontba küldés esetén nagyon kedvező díjak. A csomagot a csomagpont nyitvatartási idejében lehet átvenni.
  https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek
  csomagkuldo_hu
  Szállítási költség: 1 140 Ft
 • Foxpost csomagautomata
  A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
  foxpost_hu_api2_automata
  Szállítási költség: 1 150 Ft
 • Magyar Posta - CSOMAG AUTOMATA
  Ezen szállítási mód segítségével Ön Magyar Posta CSOMAGAUTOMATÁINAK EGYIKÉBE kérheti a csomagját. Az MPL Csomagautomatánál történő átvétellel kapcsolatos főbb tudnivalók:
  A küldemény legkevesebb 18 x 12 x 1 cm; de legfeljebb 50 x 31 x 35 cm méretű, és maximum 20 kg súlyú lehet. Az áru értéke nem haladhatja meg a 200 000 Ft-ot. A címzett adatainál élő mobiltelefonszám megadása szükséges, mivel a nyitókódot SMS-ben küldjük.
  Az MPL Csomagautomatái jelenleg 50 helyen érhetőek el, az alábbi településeken: Budapest, Baja, Békéscsaba, Budaörs, Debrecen, Dunakeszi, Dunaújváros, Eger, Érd, Gödöllő, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg.
  postapont
  Szállítási költség: 1 300 Ft
 • Postai ajánlott levélként 500 g-ig
  Kisebb rendelések esetén- amikor a rendelt áru súlya nem haladja meg az 500 g-ot- a Magyar Posta ajánlott levélküldeményével küldött áru postaköltsége a kedvezőbb. A posta házhoz viszi a küldeményt, bedobja a postaládába, mint egy levelet. Az ÚJ SZABÁLYOZÁS SZERINT CSAK A 32 X 23 CM nagyságú küldemény adható így fel háznál kézbesítéssel. POSTÁN MARADÓ küldeményként tudjuk az ennél nagyobb méretű rendelést Magyar Posta ajánlott leveleként küldeni.
  Ha a Postahivatalban szeretné átvenni az ajánlott levélküldeményét, akkor nem kell a postát várnia, a postahivatal nyitvatartási idejében bármikor átveheti! Ezt jelezze és a termékek megrendelése 3. pontjában a MEGJEGYZÉS rovatba kérjük írja be, hogy POSTÁN MARADÓ KÜLDMÉNY-ként szeretné átvenni. A Postahivatal pontos címét is adja meg!
  Postai ajánlott levélként 500 g-ig
  Termékek össztömege
  Szállítási költség
  0  kg
  0,04  kg
  890 Ft
  0,05  kg
  0,5  kg
  1 350 Ft
 • Postai ajánlott levélként 500g- 2 kg között
  Postai ajánlott levélként. A posta nem küld értesítést és egyszerűen a postaládába történik a kézbesítés. Társasházak "kis méretű" postaládája esetén nem ajánljuk, mivel a postai kézbesítő vagy belegyűri, vagy a levélszekrény tetején hagyja.
  Postai ajánlott levélként 500g- 2 kg között
  Termékek össztömege
  Szállítási költség
  0  kg
  2  kg
  2 090 Ft
 • Postai ajánlott levélként, POSTÁN MARADÓ KÜLDEMÉNY
  A posta a "levélszekrénynél nagyobb", azaz A4 méretnél nagyobb illetve vastagabb küleményeket ajánlott levélként házhoz szállítással nem veszi fel. Ezeket ha ajánlott levélként kéri, akkor POSTÁN MARADÓ ként tudjuk küldeni. Ezekről a küldeményekről a Posta NEM KÜLD ÉRTESÍTÉST, AZT ÖNNEK KELL KÉRNIE A POSTAHIVATALBAN.
  Utánvétel ez esetben nem lehetséges, csak előre utalás választható.
  Postai ajánlott levélként, POSTÁN MARADÓ KÜLDEMÉNY
  Termékek össztömege
  Szállítási költség
  0  kg
  0,49  kg
  1 350 Ft
  0,5  kg
  -
  ingyenes
 • POSTA PONT Postán maradó küldemény
  Ezen szállítási mód segítségével az Ön rendelését az Ön által kiválasztott postahivatalba/ Mol benzínkútra/Coop üzletbe- küldjük az Ön nevére. MPL csomagként, amit Ön a Posta Ponton tud átvenni.
  postapont
  Termékek össztömege
  Szállítási költség
  0  kg
  1,99  kg
  2 210 Ft
  2  kg
  -
  ingyenes
 • PostaPont szállítási mód
  Ezen szállítási mód segítségével Ön Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását.
  postapont
  Szállítási költség: 2 200 Ft
 • MPL futárszolgálat
  AZ MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.
  mpl
  Szállítási költség: 2 470 Ft
 • GLS
  GLS
  Termékek össztömege
  Szállítási költség
  0  kg
  1,99  kg
  2 520 Ft
  2  kg
  5  kg
  3 000 Ft
 • GLS CsomagPontok
  Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magányszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
  gls_hu_dropoffpoints
  Szállítási költség: 2 200 Ft
 • GLS csomag automata
  Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS Automaták és GLS Csomagpontok segítségével.

  A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Az utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.

  GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomagok minden szállítási mód esetében a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.
  mygls_csv_dropoffpoints
  Termékek össztömege
  Szállítási költség
  0  kg
  1,99  kg
  2 200 Ft
  2  kg
  -
  ingyenes
Fizetés
 • Előre utalással
  A rendelés leadását követően a visszaigazolásban szereplő végösszeget Ön átutalja a Csokifolt Bt számlájára. Az összeg bankszámlára érkezését követően a csomagot postázzuk.
  70 Ft kezelési költség a légpárnás boríték ára.

  A csomagfeladás a GLS illetve DPD esetén - a 16 óráig a bankunkba beérkezett utalások esetén - másnap történik.
  A 16 óra után beérkezett utalások esetében a 2. munkanapon adjuk át a futárcégnek.

  MPL futár és Magyar Posta ajánlott levelei esetében a 12 óráig beérkezett utalások rendeléseit aznap, a 12 óra után beérkezett összegekhez tartozó rendeléseket másnap postázzuk.
 • Utánvéttel
  Ha nem szeretne, vagy nem tud előre utalni, hanem a vételárat átvételkor fizetni, akkor válassza az utánvétet. A rendelt termékek árát és a szállítási költséget átvételkor fizeti ki készpénzben. Kisebb (1-2 termék) rendelése esetén azonban a szállítási költség kedvezőbb előre utalásos fizetéssel, mint utánvéttel.
  Az utánvét csak MPL vagy DPD vagy GLS futárszolgálattal együtt választható és költsége + 350 Ft.
  + 70 Ft a légpárnás boríték ára. = Összesen így a többletköltség utánvét esentén 420 Ft.

Amennyiben Ön előre utalásos fizetést választott kérem vegye figyelembe az alábbiakat.

 • Az előre utalás azt jelenti, hogy Ön először átutalja a végösszeget cégünk bankszámlájára, majd az összeg beérkezése után adjuk postára a csomagot. Ez azért előnyös, mert így lényegesen alacsonyabb a szállítási költség. (Évek óta működő, bejelentett cég vagyunk, így nyugodtan bízzon meg bennünk, bankszámlánk céges számla, eddig panasz mentesen működtünk!)
 • Előre utalásos fizetési megoldás esetén a megrendelést követő 2 munkanapon belül nem érkezik be bankszámlánkra az összeg, úgy megrendelését töröljük. (Kérjük, hogy csak vásárlási szándék esetén rendeljen webáruházunkban! )
 • Az utánvétes fizetés során Ön megrendeli a terméket és majd a kiszállításkor fizeti ki a végösszeget a futárnak. (A szállítási költség lényegesen magasabb, mint előre utalás esetén.) A megrendelés azonban az Ön részéről fizetési kötelezettséggel jár!