Patchwork gép, kézi és applikációs varráshoz szükséges sablonok, vonalzók széles választéka egyedi tervezésű és gyártású Csoki-Folt termékeink által

Kérdése van? Keressen minket bizalommal: patchwork@csokifolt.com 0620/591-02-79

RÓLUNK

A Csoki-folt egy magyarországi, családi vállalkozás immár 2006 óta. A Patchwork iránti szeretetünk és a hazánkban fellelhető sablonok hiánya indította el a vállalkozásunkat. A sablonok megálmodásától kezdve a tervezésen át, minden egyes kivitelezési folyamatot cégünk készít.

Az évek alatt a Csoki-Folt képes volt elnyerni a vásárlóink hűségét és a vásárlói igényeket követve egyedi és praktikus sablonokat létrehozni. Mára már Magyarország mellett számos más országban is kedveltek a termékeink.

Célunk, hogy a Patchwork iránti szeretetünket minél szélesebb körben tudjuk átadni, sablonjainkkal új ötleteket, technikákat tudjunk mutatni. Szeretnénk, hogy a megálmodott alkotás minél egyszerűbben és élvezetesebben tudjon létrejönni a sablonjaink használatával.

Folyamatosan fejlődve igyekszünk minél több segítséget adni nektek a sablonok sokoldalú használatának bemutatása érdekében. A blogunkon található egy-egy mintadarab elkészítésével szeretnénk bemutatni, mennyi ötletet vár rátok.

Sok szép munkát kívánunk!