Információk

Cégnév / Név: Csokifolt Bt
Cím: 8741 Bókaháza, Kossuth u. 19
Személyes átvétel itt: 8741 Zalaapáti, Dózsa György u. 15
Telefon: 0620/591-02-79
E-mail: patchwork [kukac] csokifolt.com
Weboldal: http://www.csokifolt.com
Áruház neve: Csokifolt Patchwork Sablonok
Adószám: 23195619-1-20
Cégjegyzék szám: 20-06-039549
Bankszámlaszám: 12083600-01518264-00100006
Kapcsolattartó neve: dr. Gomboczné Balogh Ágnes
Kapcsolattartó telefonszáma: +00-20/591-02-79
Kapcsolattartó e-mail címe: patchwork [kukac] csokifolt.com
Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu

Szállítási módok
» Postai ajánlott levélként 500 g-ig
Kisebb rendelések esetén- amikor a rendelt áru súlya nem haladja meg az 500 g-ot- a Magyar Posta ajánlott levélküldeményével küldött áru postaköltsége a kedvezőbb. A posta házhoz viszi a küldeményt, bedobja a postaládába, mint egy levelet. Az ÚJ SZABÁLYOZÁS SZERINT CSAK A 32 X 23 CM nagyságú küldemény adható így fel háznál kézbesítéssel. POSTÁN MARADÓ küldeményként tudjuk az ennél nagyobb méretű rendelést Magyar Posta ajánlott leveleként küldeni.
Ha a Postahivatalban szeretné átvenni az ajánlott levélküldeményét, akkor nem kell a postát várnia, a postahivatal nyitvatartási idejében bármikor átveheti! Ezt jelezze és a termékek megrendelése 3. pontjában a MEGJEGYZÉS rovatba kérjük írja be, hogy POSTÁN MARADÓ KÜLDMÉNY-ként szeretné átvenni. A Postahivatal pontos címét is adja meg!
Termékek össztömegeSzállítási költség
0 kg0,5 kg915 Ft
Postai ajánlott levélként 500 g-ig
» Postai ajánlott levélként 500g- 2 kg között
Postai ajánlott levélként. A posta nem küld értesítést és egyszerűen a postaládába történik a kézbesítés. Társasházak "kis méretű" postaládája esetén nem ajánljuk, mivel a postai kézbesítő vagy belegyűri, vagy a levélszekrény tetején hagyja.
Termékek össztömegeSzállítási költség
0 kg2 kg1 795 Ft
Postai ajánlott levélként 500g- 2 kg között
» Ajánlott levélként - PostaPont POSTÁN MARADÓ KÜLDEMÉNY
Ezen szállítási mód segítségével az Ön rendelését az Ön által kiválasztott postahivatalba küldjük az Ön nevére. A POSTA NEM KÜLD ÉRTESÍTÉST A KÜLDEMÉNY ÉRKEZÉSÉRŐL! Önnek kell érdeklődni és kérnie a hivatalban!!! Ezen postahivatal nyitvatartási idejében Ön átveheti a küldeményt. Így kedvezőbb szállítási költséggel tudjuk küldeni a 23 x 32 x 2,5 cm -nél nagyobb nagyságú csomagokat
Termékek össztömegeSzállítási költség
0 kg0,49 kg915 Ft
0,5 kg1,99 kg1 795 Ft
2 kg ingyenes
postapont
» PostaPont szállítási mód
Ezen szállítási mód segítségével Ön Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását.
Szállítási költség1 600 Ft
postapont
» Magyar Posta - CSOMAG AUTOMATA
Ezen szállítási mód segítségével Ön Magyar Posta CSOMAGAUTOMATÁINAK EGYIKÉBE kérheti a csomagját. Az MPL Csomagautomatánál történő átvétellel kapcsolatos főbb tudnivalók:
A küldemény legkevesebb 18 x 12 x 1 cm; de legfeljebb 50 x 31 x 35 cm méretű, és maximum 20 kg súlyú lehet. Az áru értéke nem haladhatja meg a 200 000 Ft-ot. A címzett adatainál élő mobiltelefonszám megadása szükséges, mivel a nyitókódot SMS-ben küldjük.
Az MPL Csomagautomatái jelenleg 50 helyen érhetőek el, az alábbi településeken: Budapest, Baja, Békéscsaba, Budaörs, Debrecen, Dunakeszi, Dunaújváros, Eger, Érd, Gödöllő, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg.
Szállítási költség995 Ft
postapont
» MPL futárszolgálat
AZ MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.
Szállítási költség1 790 Ft
mpl
» GLS
Termékek össztömegeSzállítási költség
0 kg1,99 kg2 050 Ft
2 kg5 kgingyenes
GLS
» GLS CsomagPontok
Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magányszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
Szállítási költség1 600 Ft
gls_hu_dropoffpoints
» Csomagküldő.hu
Csomagpontból csomagpontba küldés esetén nagyon kedvező díjak. A csomagot a csomagpont nyitvatartási idejében lehet átvenni.
https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek
Szállítási költség910 Ft
csomagkuldo_hu
» Foxpost csomagautomaták
A Foxpost egy egyszerű, rugalmas, környezettudatos és érintkezésmentes csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely Foxpost csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. Amint megérkezik a csomagod, a Foxpost SMS-ben és emailben elküldi az átvevő kódot. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.
Szállítási költség900 Ft
foxpost_hu_api_automata

Fizetési módok
» Előre utalással
A rendelés leadását követően a visszaigazolásban szereplő végösszeget Ön átutalja a Csokifolt Bt számlájára. Az összeg bankszámlára érkezését követően a csomagot postázzuk.
70 Ft kezelési költség a légpárnás boríték ára.

A csomagfeladás a GLS illetve DPD esetén - a 16 óráig a bankunkba beérkezett utalások esetén - másnap történik.
A 16 óra után beérkezett utalások esetében a 2. munkanapon adjuk át a futárcégnek.

MPL futár és Magyar Posta ajánlott levelei esetében a 12 óráig beérkezett utalások rendeléseit aznap, a 12 óra után beérkezett összegekhez tartozó rendeléseket másnap postázzuk.
» Utánvéttel
Ha nem szeretne, vagy nem tud előre utalni, hanem a vételárat átvételkor fizetni, akkor válassza az utánvétet. A rendelt termékek árát és a szállítási költséget átvételkor fizeti ki készpénzben. Kisebb (1-2 termék) rendelése esetén azonban a szállítási költség kedvezőbb előre utalásos fizetéssel, mint utánvéttel.
Az utánvét csak MPL vagy DPD vagy GLS futárszolgálattal együtt választható és költsége + 350 Ft.
+ 70 Ft a légpárnás boríték ára. = Összesen így a többletköltség utánvét esentén 420 Ft.

Amennyiben Ön előre utalásos fizetést választott kérem vegye figyelembe az alábbiakat.

  • Az előre utalás azt jelenti, hogy Ön először átutalja a végösszeget cégünk bankszámlájára, majd az összeg beérkezése után adjuk postára a csomagot. Ez azért előnyös, mert így lényegesen alacsonyabb a szállítási költség. (Évek óta működő, bejelentett cég vagyunk, így nyugodtan bízzon meg bennünk, bankszámlánk céges számla, eddig panasz mentesen működtünk!)
  • Előre utalásos fizetési megoldás esetén a megrendelést követő 2 munkanapon belül nem érkezik be bankszámlánkra az összeg, úgy megrendelését töröljük. (Kérjük, hogy csak vásárlási szándék esetén rendeljen webáruházunkban! )
  • Az utánvétes fizetés során Ön megrendeli a terméket és majd a kiszállításkor fizeti ki a végösszeget a futárnak. (A szállítási költség lényegesen magasabb, mint előre utalás esetén.) A megrendelés azonban az Ön részéről fizetési kötelezettséggel jár!

Sávos Kedvezmény

2021. november 26-28 között érvényes akciós kuponkód:

SALE15


E-mail küldése a kapcsolattartónak
E-mail cím
Név
Telefonszám
Tárgy
Üzenet
Webáruház készítés